Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisääSelvä
Sulje sivuvalikko

Etusivu » Palvelut

Palvelut

 

HENKILÖKOHTAINEN ASIAKASPALVELU

 

Asiakaspalvelu on meille henkilökohtaisesti tärkeä asia. Internet on pullollaan verkkokauppoja, joista puuttuu jopa kokonaan henkilökohtainen palvelu. Myymälämme on auki joka arkipäivä 09:00-17:00, jolloin meidät tavoittaa myös puhelimitse. Pyrimme 100 % vastausvarmuuteen, mutta jos emme vastanneet puhelimeen, soitamme kyllä takaisin!

Katso kaikki yhteystietomme täältä!


RAHOITUS

 

Aina ei tarvitse maksaa kaikkea kerralla. Tarjoamme sinulle kotimaista OP-Rahoitusta, mikäli haluat maksaa tilauksesi osissa. Voit valita maksusummaksi minimiveloituksen, mutta maksaa myös joustavasti suurempia summia, aina silloin kun sinulle itsellesi sopii. Voit tehdä rahoitushakemuksen helposti vaikka heti, tai voimme tehdä sen myös puolestasi!

Tee rahoitushakemus tai lue lisää täältä!


TIEDOSTOPANKKIMME

 

Hyödynnä kattava tiedostopankkimme! Valikoimistamme löytyy paljon teknisiä laitteita, joita voidaan asennella myös viikonkoppuisin. Tiedostopankistamme on ladattavissa kellonympäri asennusoppaita, käyttö- ja huolto-ohjeita sekä kytkentäkaavioita.

Tiedostopankkiin pääset täältä


SAVUPIIPUN MITOITUS JA TARJOUS

 

Tarvitsetko tarjouksen savupiipusta, mutta et tiedä mitä mittoja piippun tietoihin tarvitaan? Katso tästä piipputarjouskaavakkeemme, jota mahdollisimman hyvin täyttämällätö- ja huolto-ohjeita sekä kytkentäkaavioita.

Tiedostopankkiin pääset täältä

 


LATTIALÄMMITYSTARVIKKEET

 

Meiltä saat myös kotipihaan toimitettuna lattialämmitystarvikkeet. Huippulaadukas Enerline lattialämmitysjärjestelmä sisältää tarvittavat huonetermostaatit, ruostumattomasta teräksestä valmistetut jakotukit ja säätölaitteet.

Lue lisää lattialämmityksestä täältä


LVI SUUNNITELMAT

 

Meiltä voit tilata kohteeseesi erittäin kilpailukykyiseen hintaan LVI,  VVI tai LL suunnitelmat! Lattialämmityssuunnitelmat sisältyvät aina lattialämmityspaketin hintaan. Kartoitamme lattialämmityssuunnitelmat henkilökohtaisesti juuri sinun kohteeseesi!

Lue lisää ja pyydä tarjous suunnitelmista!


TAKKASYDÄMEN PEITEPELLITYKSET

 

Meiltä voit tilata takkasydämesi ja avotakan väliin jääviin rakoihin peitepellitykset. Täytä kaavakkeen mittatiedot niin teemme pellitykset juuri sinulle sopiviksi.

 

Siirryy kaavakkeeseen tästä!

 

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito