Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisääSelvä
Sulje sivuvalikko

Etusivu » Palvelut » Piipputarjous

Piipputarjous

cm
cm
cm
aste tai suhde
jos yläkerta
Savupelti

Ilmoita joko takkamalli tai piipun sisähalkaisija

*
mm
*
*
*
*
Teitä aiemmin palveli
   

Pakolliset kentät * 

(Klikkaa suuremmaksi) 

Tarkennukset

Piipun tyyppi: Valitse tyyppi. Kevythormi lähtee aina takan päältä, harkkohormi takan takaa tai sivusta. Harkkohormi saatavina tupla ja triplahormilla.

1) Huonekorkeus: Ilmoita takan asennuskohdan huonekorkeus

2) Mitta lattiasta sadekatteeseen: Etäisyys lattiasta välipohjan läpi sadekatteeseen asti. Jos et tiedä tarkkaa mittaa, ilmoita noin mitta mieluusti edes 10 cm tarkkuudella.

3) Harjan ja läpiviennin etäisyys: Mitta tarkoittaa katon korkeimman kohdan etäisyyttä kohtaan josta piipun on tarkoitus tulla sadekaton läpi. Näin osaamme laskea tarvittavan sadepellin harjalta piipun läpivientiin.

Väri sisällä: Valitse väri, jos toiveesi on muu kuin perusväri, niin ilmoita värikoodi värikoodikentässä.

Väri ulkona: Valitse väri

Katon kaltevuus sadekatolla: Ilmoita ulkokaton kaltevuus. Asteina tai suhteena

Katon kaltevuus sisällä: Ilmoita sisäkaton kaltevuus. Merkkaa 0, jos katto tasainen

Katon kaltevuus yläkerrassa: Jos kohteessasi on yläkerta, ilmoita yläkerran kaltevuus tai merkkaa 0, jos yläkerran katto tasainen.

Katon materiaali: Ilmoita katon materiaali. Eri pellityksiä on saatavissa eri kattomateriaaleille. Joihinkin kattomateriaaleihin ei tarvita kaikkia tarvikkeita.

Ulkopellitys: Mikäli haluat neliskanttisen ulkopellityksen, muuta se tähän. Tai jos ulkopellityksesi tehdään rakennusaikana kirvesmiehen toimesta, valitse ilman pellitystä

Savupelti: Savupelti ei ole välttämätön kaikissa kiertoilmatakoissa. Laskemme sen kuitenkin vakiona kaikkiin hormeihin. Jos haluat piipun ilman peltiä, valitse ei

Puhallusvillan määrä: Piipuille on saatavana erilaisia kotelointeja ja asennuksia riippuen puhallusvillan määrästä. Ilmoita villan määrä, niin voimme tarjota sinulle juuri oikeanlaista asennuspakettia.

Takkamalli: Jos sinulla on jo takkamalli, tai tiedän mallin nimen, ilmoita se tähän. Jokainen takka vaatii juuri oikeanlaisen piipun riippuen takan lähdöstä ja savukaasujen lämpötilasta. Siksi on tärkeää tietää takkamalli.

Takan korkeus: Tarvitaan, jotta osaamme vähentää takan mitan piipusta.

Hormiliitännän koko: Ilmoita hormiliitännän koko, jos tiedossasi on takan hormilähdön mitta. Jos olet hankkimassa myös takkaa Tulituotteelta, me tarkistamme hormiliitännän koon automaattisesti.

Nimesi ja toimituspaikkakunta: Rahdin laskemiseen tarvitsemme toimituspaikkakunnan

Sähköposti: Ilmoita sähköpostiosoitteesi mihin voimme toimittaa tarjouksen

Puhelinnumero: Helpottaaksemme asiakaspalvelua, ilmoita puhelinnumerosi

Teitä aiemmin palveli: Mikäli sinua pyydettiin ilmoittamaan hormin tiedot tällä kaavakkeella, valitse asiakaspalvelijan nimi listasta. Tiedot välitetään automaattisesti oikealle henkilölle.

Vapaa sana: Vapaa sana, terveiset, kehut, haukut tai vaikka kuumimmat juorut tarjouspyynnön yhteyteen.

 

Kiitämme sinua vaivannäöstäsi!

Jos kuitenkaan et jaksanut täyttää tietoja, lähetä meille sähköpostilla piirustukset kohteestasi, niin me hoidamme loput!

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito