Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisääSelvä
Sulje sivuvalikko

Etusivu » Referenssit » Referenssi: Hautala/Annala

Referenssi: Hautala/Annala

Naapurustoon hankittiin kahteen kohteeseen samanlaiset takat ja piiput. Takoiksi valittiin vesikiertoinen Focolare Idro, joilla lämmitys/käyttövettä lämmitetään.

 

Piippu

 

Piipuksi valittiin tietysti paikallinen HärmäAirin laadukas piippu. Lisäksi normi kevythormin sijaan takkaan asennettiin Air-In hormi, joka tuo huoneistoon korvausilmaa takan kuluttaman ilman tilalle. Ratkaisua muutettiin vielä alkuperäistuotteesta poiketen poistamalla korvausilmamoottori hormista, ja tekemällä takalle suora kanava korvasuilmanottoyhteeseen. Kanava tehtiin normaalista metallisesta ilmastointiputkesta.

 

Hyödyt

 

Tällä ratkaisulla on etuna pitkäikäisyys, tehokkuus, huollon tarpeettomuus ja turvallisuus. Aina kun takassa pidetään tulta ja piipussa on vetoa, takka imee piipun korvausilmakanavaa pitkin itselleen tarpeellisen määrän polttoilmaa. Ulkoa tuleva kylmä korvausilma jäähdyttää piippua, mikä tekee siitä entistä turvallisen, mutta myös parantaa hyötysuhdetta, koska takalle saapuva kylmä korvausilma on esilämmitetty piipussa.

 

"Kyllä toimii hyvin!" toteaa asiakas.

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito