Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisääSelvä
Sulje sivuvalikko

Etusivu » Tarjoukset » Puutakalla lämmittäminen sähkökatkon aikana

Puutakalla lämmittäminen sähkökatkon aikana

Sähkökatko katkaisi lämmityksen ja ulkona on pakkasta? Tilanne näyttää pahalta, vaikka ruoat saisikin jääkaapista ja pakkasesta ulos kylmään, vanha talo ei lämpene itsestään.

 

Tulisijasta saat lämpöä myös ilman sähköä.

Parhaammassa tapauksessa takassa päällä on keittotaso, jolla voi valmistaa ruokaa. Tai vielä parempi vaihtoehto on puuhella, jossa keittotasolla ja paistouunilla valmistuu samat ruoat kuin sähköhellalla.

 

Kouzu ABS 

Pieni, edullinen mutta tyylikäs puutakka. Tuottaa paljon lämpöä kokoonsa nähden, ja pystyy lämmittämään jopa 70 m². Jos takka liitetään takaa valmiiseen hormiin, jää takan päälle valurautainen keittotaso.

 

Gemma 

Pieni ja edullinen kiertoilmatakka eri värisillä kuorivaihtoehdoilla. Takan päällä keittolevy. Tuottaa paljon lämpöä kokoonsa nähden, ja pystyy lämmittämään jopa 70 m²

 

Rossella Plus Forno 

Pieneen tilaan mahtuva korkea takka, jossa päällä iso paistouuni ja keittotaso. Iso tulipesä hyvillä palamisilmansäädöillä polttaa pitkään isoa puupanosta. Tehoa saadaan nopeasti paljon, eikä sähkökatkon aikana tarvitse odotella takan lämpenemistä. Takalla voi valmistaa samat ruoat kuin puuhellallakin.

 

Rosetta 

Pieni mutta monipuolinen puuhella. Iso tulipesä hyvillä palamisilmansäädöillä polttaa isoa puupanosta lähes aamuun asti! Lämpöä saadaan tarvittaessa myös nopeasti. Puuhellalla voi valmistaa samat ruoat kuin sähköliedellä.

 

Salzburg M 

Pieni varaava takka on edullinen mutta käytännöllinen lämmittäjä joka ei tarvitse sähköä. Kun takkaa lämmitetään kerran aamulla ja kerran illalla, pitää takka helposti lämpimänä koko talon.

Contura 35T 

Kiertoilmatakalla saadaan nopeasti lämpöä ilman sähköä. Moniin malleihin, kuten kuvan 35 T malliin saa lisävarusteena lämpömakasiinin, joka parantaa takan varuutta.

 

 

Puuttuuko sinulta savupiippu? 

Teräshormi voidaan asentaa lähes poikkeuksetta mihin tahansa kohteeseen.

Kysy lisää teräshormeista, tai täytä kaavake niin laskemme hormin sinun tarpeeseesi.

 

 

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito