Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisääSelvä
Sulje sivuvalikko

Etusivu » Tuotteet » Puutakat » Varaavat takat » Tulikivi takat

Tulikivi takat

Vaihda vanha takka vaivattomasti uuteen — hyödynnä ilmainen purku vanhalle takallesi. Nyt on hyvä aika hankkia taloon takka, jos sellaista ei vielä ole. Kysy lähimmmästä Tulikivi-studiosta kuuma tarjous sinun suosikkitakastasi.Teemme sinulle halutessasi kaiken valmiiksi aina siihen asti, kun otat tulitikut käteen ja sytytät Tulikivi-takkasi ensitulet. Tulikivi-takan asennus onnistuu niin uudisrakennukseen, saneerauskohteeseen kuin nykyisen tulisijasi paikalle. 

 

Kutsu nyt Uunimestarimme ilmaiselle kotikäynnille!

Juha Marttila 0505883952

Tai soita myyntiin 0405531714 (Marko Tamminen)

 

Uudella varaavalla takalla/leivinuunilla:

  • säästät lämmityskuluissa
  • nautit pehmeästä miellyttävästä lämmöstä
  • lämmität kotisi pienellä puumäärällä pitkään ja puhtaasti
  • valmistat herkullisia ruokia
  • rentoudut elävän tulen äärellä

 

Avustamme joka vaiheessa ja hoidamme uuden takan paikoilleen sinua sen enempää työllistämättä.

  • Puramme vanhan pois
  • Valitsemme kanssasi sinun kotiisi sopivan mallin
  • Hoidamme tarvittavat lupapaperit viranomaisten kanssa
  • Asennamme uuden takan paikoilleen

 

* Purkupalvelu maksutta, kun ostat meiltä vähintään 5000,- maksavan uuden tulisijan ja purettava takka on max. 2-kuution kokoinen.

Takan vaihdon neljä askelta

1 - Suunnittelu

Ensimmäinen askel uuteen takkaan on uunimestarimme ilmainen kotikäynti. Uunimestari on rakennusalan ammattilainen. Hän ehdottaa, miten juuri sinun kannattaa edetä ja arvioi työn aikataulun sekä laajuuden. Laajasta Tulikivi-mallistosta löytyy oikea takka kaikkiin koteihin. Kun takka on valittu ja työ suunniteltu kotikäynnillä, saat tarjouksen sähköpostilla.

Tilauksen jälkeen me valmistamme tulisijasi ja otamme projektin haltuun. Sinä voit rentoutua.

2 - Purku ja valmistelut

Kun asennuksen aika koittaa, uunimestarimme suojaa takan ympäristön, jotta se pysyy siistinä. Vanha takka puretaan pois huolellisesti ja siististi. Ammattilainen pitää huolen, että kaikki sujuu mallikkaasti.

Takan paikka siistitään ja valmistellaan Tulikivi-takkaasi varten. Ammattilainen tekee työtä tarpeen mukaan: tasoittaa pinnat, siirtää hormiliitännän, pinnoittaa ja siistii. Tarvittaessa myös lattia vahvistetaan. Saatat yllättyä, kuinka paljon lattiatilaa uusi takkasi säästää.

3 - Toimitus ja asennus

Uusi Tulikivi-takkasi tuodaan paikalle mallista riippuen osissa tai kokonaisena. Voit kantaa osat sisään itse talkoohengessä, tai jättää siirtämisen meille.

Uunimestari varmistaa, että kaikki menee kuten pitää. Kun takka on pystyssä, se liitetään hormiin ja vaikka talosi vesikiertoon. Uunimestari siistii paikat samalla kun sinä kannat puita sisään.

4 - Käyttöönotto

Asennuksen jälkeen alkaa tärkein: takkatulesta ja pehmeästä Ololämmöstä nauttiminen. Laasti kuivuu pieniä pesällisiä polttamalla noin viikossa. Varaava Tulikivi-takkasi antaa lämpöä ja tunnelmaa taatusti pitkään. Me annamme takoillemme kattavan takuun.

 

Tulikivi on maailman suurin varaavien takkojen valmistaja, ja suomen suurin kivijalostaja.

Mallistossa on kaikkine variaatioineen yli 1000 takkavaihtoehtoa. Tulikivi käyttää valmistuksessa kestävää luonnonmateriaalia vuolukiveä ja polttamalla puuta nykyaikaisessa takassa lasket energiankulutustasi ja päästöjäsi. Tulikivi on ensimmäisenä selvittänyt takkojensa hiilijalanjäljen: valmistuksen vaikutus  nollautuu käytössä jopa 1–2 vuodessa.

 

Katso koko Tulikiven valikoima osoitteesta: www.tulikivi.fi

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito