Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisääSelvä
Sulje sivuvalikko
Permeter Smooth Schiedel Saunapiippu Schiedel Rondo Plus Rondo Air Unique-T600 Kamiina T-600 Air-In aktiivipiippu LTO-piipun kartoitus Nova SM hormit Premodul savupiippu - Contura JT-Hormi

Etusivu » Tuotteet » Savupiiput » Rondo Air

Rondo Air

Rondo Plus valmispiipun uudet ratkaisut - Thermosplit ja Rondo Air

 

Rakentamisen uudet suuntaukset kannustavat energiaa säästävään rakentamiseen ja uusien energianlähteiden hyödyntämiseen. Passiivi- ja matalaenergiatalojen suosio on kasvanut tuntuvasti sekä ammattilaisten että kuluttajien keskuudessa. Niin passiivi- kuin matalaenergiatalossa ilmanvaihdolla ja lämmitysjärjestelmällä on suuri merkitys, sillä ne vaikuttavat oleellisesti sisäilman laatuun ja niillä on suuri vaikutus myös energian kulutukseen.

 

Rondo Plus tuoteperheen erikoistuote on erillisellä tuloilmakanavalla varustettu Rondo Air. Ilmakanavan ansiosta lämmitysjärjestelmä ottaa tarvitsemansa palamisilman ulkoa erillistä kanavaa pitkin, mikä parantaa järjestelmän tehoa ja edesauttaa puhtaampaa palamista.

 

Thermosplit-harkko on toinen Rondo Plus valmispiipun uutuustuote. Siinä on erillinen eristekerros, joka muuttaa harkon lämpöä johtavia ominaisuuksia ja on kehitetty nimenomaan kylmäsillan katkaisuun samalla estäen lämpöhäviötä. Thermosplit harkko asennetaan yläpohjan eristetilaan.

 

-Tuote-esite pdf

KYSY LISÄÄ

Puh. 06 487 3660 tai myynti@tulituote.com

Tilaa tästä › Tarjouspyyntö › Avaa tuote-esite ›

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito